#

Interesse in het afdelingsbestuur of in de KasCo?

08 Aug 2019

Op woensdagavond 4 september 2019 vindt de halfjaarlijkse Algemene Afdelingsvergadering van JD Limburg plaats. Bij deze AAV zal de verkiezing van het bestuur en de KasCo voor aankomend halfjaar plaats vinden.

Ieder lid van de JD Limburg kan zich kandideren voor de functie(s) die hij/zij graag zou bekleden. Je kunt je kandideren voor alle functies: voorzitter, algemeen secretaris, penningmeester en als commissaris internationaal, organisatie, politiek en pers & promotie. In het bestuur van een politieke jongerenorganisatie leer je in een hecht samenwerkingsverband de afdeling in goede banen leiden en heb je bovendien een fantastische tijd. 

De JD Limburg is - naast gemotiveerde bestuursleden - ook op zoek naar leden die de functie van kascontrolecommissielid uit willen oefenen! Als kasco houd je toezicht op de werkzaamheden van de penningmeester en kun je hem van gevraagd en ongevraagd financieel advies voorzien


Wil jij je graag kandideren voor een bestuurspositie of de KasCo, dan kan dat tot het moment dat het agendapunt op de AAV wordt behandeld.

Heb je interesse of heb je nog vragen? Dan kun je die bij het afdelingsbestuur kenbaar maken via secretaris.limburg@jd.nl.

Categorie: Nieuws