Bestuur

Bestuur

 

Elk halfjaar wordt er een nieuw afdelingsbestuur gekozen door de leden van de afdeling JD Limburg. Op 13 juni 2017 is het huidige afdelingsbestuur verkozen. Deze vier leden zijn het komende halfjaar verantwoordelijk voor 'het reilen en zeilen' van de gezelligste afdeling binnen de Jonge Democraten!  

Als bestuur van de Jonge Democraten Limburg zijn wij dit halfjaar uiteraard weer van plan interessante en uitdagende activiteiten in de regio te organiseren. De doelgroep zijn onze leden, maar ook als niet-lid ben je van harte welkom een kijkje te komen nemen.  


Hopelijk tot binnenkort bij één van onze activiteiten! Voor meer informatie kun je een mailtje sturen naar  secretaris.limburg@jongedemocraten.nl.

Het bestuur van de JD Limburg
(Jacob, Cyriel, Lou en Remco)

Contact:

Voorzitter Jacob Pilon: voorzitter.limburg@jongedemoraten.nl
Algemeen Secretaris Cyriel van Glabbeeck: secretaris.limburg@jongedemocraten.nl
Internationaal Lou Maessen: internationaal.limburg@jongedemocraten.nl
Penningmeester Remco Trijsburg: penningmeester.limburg@jongedemocraten.nl

Nieuws

Open brief heeft succes: UM gelast evenement af

De open brief die eerder vanochtend gepubliceerd werd, werd al snel opgepikt door verschillende regionale media. De brief sprak de Universiteit Maastricht aan op een evenement van Students for Just...

Lees meer...

zaterdag 09 september 10:00
Septembercongres - Landelijk

» Bekijk volledige kalender

Vul hieronder je emailadres in om een link te krijgen waarmee je je aan kunt melden voor de nieuwsbrieven van de Jonge Democraten en waarmee je je abonnementen kunt wijzigen.

» Bekijk eerdere nieuwsbrieven

Twitter

Jonge Democraten Online

FacebookTwitter

© 2017 Jonge Democraten